Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Standardization of Vanilla Curing Techniques: Vanilla Curing Techniques

-15% su kodu: ENG15
59,95 
Įprasta kaina: 70,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
59,95 
Įprasta kaina: 70,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 70.5300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

There are various constraints in vanilla cultivation and processing. The high time consumption and labour requirement of the traditional curing technique put off the farmers from doing the curing process. In this book, an attempt was made to standardize the curing technique. This book draws on some experiences of the authors in field of Vanilla processing and how practical problem in Vanilla curing can be solved by reducing the time of curing.

Informacija

Autorius: Shailesh Kumar Singh, Manjusha Mathew, Roshni Raju,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 84
ISBN-10: 383835544X
ISBN-13: 9783838355443
Formatas: 220 x 150 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Standardization of Vanilla Curing Techniques: Vanilla Curing Techniques“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Standardization of Vanilla Curing Techniques: Vanilla Curing Techniques“