✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Ar būti išrankiam sveika?
Kaip atskirti gerą espreso kavą nuo prastos?
Kaip bendrauti su padavėjais?
Pauliaus Jurkevičiaus knyga "Staltiesės ritmu. Kelionė po gero ir blogo skonio Europą" - tai praktiniai patarimai geros virtuvės ieškotojams ir restoranų lankytojams, pasipūtusiems vyno snobams ir pradedantiesiems degustuotojams. Yra ir skonio teorijų: apie ešerio būvio perversijas, sūrio ir suknelių klastotes, valgiaraščių literatūros ypatumus.
"Kartą diskutuodamas su kolega žurnalistu, kuris vėliau tapo žurnalo redaktoriumi, leptelėjau: mano didžiu įsitikinimu, valgantis žmogus yra tiek pat reikšmingas, kaip ir mąstantis žmogus. Kaip ir skaitantis, kuriantis, tikintis. Kolega įsmeigė į mane akis ir prunkštelėjo. Valgantis žmogus? Homo edens? Na, na… Diskusija tąkart baigėsi.
Išvykęs dirbti į Italiją radau bendraminčių. Apstulbau susivokęs, kad visa Italija, visa Pietų Europa mąsto panašiai: valgantis žmogus - tai tam tikrų socialinių, etnografinių, kultūrinių vertybių atspindys."
Paulius Jurkevičius
Autorius: | Paulius Jurkevičius |
Leidėjas: | Tyto alba |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 356 |
Formatas: | 18x25, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789986167464 |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę