Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Some Fruits of Hawaii: Their Composition, Nutritive Value and Use in Tested Recipes

-15% su kodu: ENG15
32,09 
Įprasta kaina: 37,75 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
32,09 
Įprasta kaina: 37,75 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 37.7500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Originally published by the University of Hawaii in 1936, this book combines fascinating Hawaiian recipes and technical scientific data on vitamin and nutritional composition of various fruits grown in Hawaii. The book covers avocado, banana, breadfruit, carambola, coconut, coffee, fig, grape, common guava, strawberry guava, lemon, lime, ictchi, mango, mountain apple, orange, papaya, passion fruit, pineapple, poha, soursop, strawberry, Surinam-cherry, tamarind, and watermelon.

Informacija

Autorius: Carey D. Miller, Katherine Bazore, Ruth C. Robbins,
Leidėjas: University Press of the Pacific
Išleidimo metai: 2002
Knygos puslapių skaičius: 140
ISBN-10: 1410203476
ISBN-13: 9781410203472
Formatas: 216 x 140 x 8 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Some Fruits of Hawaii: Their Composition, Nutritive Value and Use in Tested Recipes“

Būtina įvertinti prekę