Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Solid State Fermentation for Foods and Beverages

-15% su kodu: ENG15
472,02 
Įprasta kaina: 555,32 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
472,02 
Įprasta kaina: 555,32 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 555.3200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas


This is the first book about fermented food and beverage to focus on solid-state fermentation. The text describes the various reactors used in solid-state fermentation, including static state reactors, dynamic reactors, and other new types of reactors, and provides a detailed introduction to various solid-state fermented foods and beverages, including product category, characteristics, functionalities, safety issues and consumer perception. The authors address such engineering issues as mass and heat transfer and energy equation calculation of solid-state fermentation, dynamic modeling of solid-state fermentation, and process control of solid-state fermentation.

Informacija

Leidėjas: CRC Press
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 408
ISBN-10: 1439844968
ISBN-13: 9781439844960
Formatas: 240 x 161 x 26 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Solid State Fermentation for Foods and Beverages“

Būtina įvertinti prekę