Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
„Slaptoji močiutės konservavimo knyga“ – beveik 500 kruopščiai parengtų receptų rinkinys. Kiekviename puslapyje rasite paslėptą brangakmenį – ar tai būtų aštrus pagardas prie sekmadienio pietų kepsnio, ar aštrus padažas, kuris suteiks ypatingo skonio, ar saldi uogienė, kuri praturtins jūsų pusryčių stalą. Atraskite neaprėpiamą skonių ir aromatų įvairovę, kurią galima užfiksuoti stiklainyje, ir paverskite įprastų patiekalų ragavimą nepaprastais kulinariniais potyriais.
„Slaptoji močiutės konservavimo knyga“ – tai ne tik kulinariniai malonumai, bet ir paveldo bei nenutrūkstamų šeimos ryšių liudijimas. Su kiekvienu stiklainiu, kurį su meile uždarote, tampate tradicijų puoselėtojais, išsaugančiais ne tik skonį, bet ir artimųjų prisiminimus. Priimkite prieš jus buvusiųjų palikimą ir sukurkite ilgalaikį ryšį su praeitimi.
Nesvarbu, ar esate patyręs konservuotojas, ar smalsus pradedantysis, „Slaptoji močiutės konservavimo knyga“ taps jūsų patikimu palydovu, vedančiu į XXI a. vėl atgimstantį ir iš naujo atrandamą atsargų išsaugojimo pasaulį. Atskleiskite paslaptis, eksperimentuokite su nesenstančiais metodais ir mėgaukitės savo darbo vaisiais. Pasiruoškite pradėti gardžią kelionę, kuri visiems laikams pakeis jūsų požiūrį į maisto konservavimo meną.
Atverskite „Slaptąją močiutės konservavimo knygą“ ir atskleiskite praeities skonius, kurie pamaitins jūsų šeimą ir įkvėps ateinančias kartas.
Viduje:
Praktinis menas kaip sukurti tobulai subalansuotus vaisių konservus – nuo pikantiškų marmeladų iki aksominių vaisių uogienių.
Kokia gudrybė svarbi, kad marinuotos daržovės taptų traškios, o kiekvienas kąsnis būtų tikras malonumas.
Naminiai pagardai, pasižymintys puikiu aštrumo, saldumo ir rūgštumo deriniu, ir jų gamybos paslaptys.
Sultingų, saulėje prinokusių pomidorų konservavimo būdai, išsaugant jų tikrą skonį, kad būtų galima pagardinti bet kokį patiekalą (ir dešimtys kitų daržovių išsaugojimo paslapčių!).
Atskleiskite daržovių rauginimo paslaptis ir gaukite žarnynui ypač naudingų probiotikų.
Patarimai, kaip į actą įmaišyti žolelių ir prieskonių, kad padažai ir marinatai būtų unikalūs ir aromatingi.
Žingsnis po žingsnio pateikiami mėsos ir paukštienos konservavimo žingsniai, užtikrinantys tobulą skonį ir tekstūrą.
Konservuotų sriubų ir troškinių paslaptys.
Šios paslaptys – tai tik dalelė žinių, kurios jūsų laukia knygos „Slaptoji močiutės konservavimo knyga“ puslapiuose. Išmokite laikui nepavaldžių būdų kaip paruošti gardžius patiekalus, kurie buvo puoselėjami iš kartos į kartą.
Autorius: | Dainora Krasavičiūtė |
Leidėjas: | Obuolys |
Išleidimo metai: | 2023 |
Knygos puslapių skaičius: | 496 |
Formatas: | 11x16, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094846571 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti