Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Science, Vine and Wine in Modern France

-15% su kodu: ENG15
230,95 
Įprasta kaina: 271,70 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
230,95 
Įprasta kaina: 271,70 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 271.7000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Science, Vine, and Wine in Modern France examines the role of science in the civilization of wine in modern France. Viticulture, the science of the vine itself, and oenology, the science winemaking are its subjects. Together, they can boast of at least two major triumphs: the creation of the post-phylloxera vines that repopulated late-nineteenth-century vineyards devastated by the disease; and an understanding of the complex structure of wine that eventually resulted in the development of the widespread wine models of Bordeaux, Burgundy, and Champagne.

Informacija

Autorius: Harry W. Paul
Leidėjas: Cambridge University Press
Išleidimo metai: 2004
Knygos puslapių skaičius: 368
ISBN-10: 0521497450
ISBN-13: 9780521497459
Formatas: 235 x 157 x 26 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Science, Vine and Wine in Modern France“

Būtina įvertinti prekę