Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Science and Practice of Cheese-Making

-15% su kodu: ENG15
58,10 
Įprasta kaina: 68,35 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
58,10 
Įprasta kaina: 68,35 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 68.3500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Informacija

Autorius: Lucius van Slyke, Charles Publow,
Leidėjas: Arcadia Publishing
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 520
ISBN-10: 1429010738
ISBN-13: 9781429010733
Formatas: 229 x 152 x 30 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Science and Practice of Cheese-Making“

Būtina įvertinti prekę