Vasaros taupadieniai! -5% papildomai su kodu: PIGU (nuolaidos sumuojasi)

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai

Kaina: 36,99 €
Kaina su kodu: 32,55 €
Nuolaidos kodas: NAUJIENA
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į paštomatus bei pašto skyrius Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
Atsiėmimas Vilniuje
po 1 darbo val.

2024-07-31 36.99 InStock
Į krepšelį 32,55 € -12% su kodu
NAUJIENA

Knygos „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“ aprašymas

Ištardami lemtingąjį „taip“, pradedate visą gyvenimą truksiančią kelionę ir svajojate, kad ji bus tobula. Tačiau kasdienio gyvenimo rūpesčiuose tobulos santuokos lūkesčiai itin greitai išblėsta. Ilgalaikė gyvybinga santuoka turi būti statoma ant tvirtesnio pamato nei tik romantiška meilė – jai reikia gyvenimą keičiančios Evangelijos jėgos.

Naujame, pavadinimą pakeitusiame, knygos „O ko tikėjotės?“ (What Did You Expect?) leidime populiarus rašytojas ir pastorius Polas Deividas Tripas ragina sutuoktinių poras duoti šešis Biblija grįstus įžadus Viešpačiui ir vienas kitam. Šie įžadai, be kitų dalykų, apimantys nuodėmių išpažinimu ir atleidimu paremtą gyvenimo būdą, tarpusavio pasitikėjimo kūrimą ir supratingą požiūrį į skirtumus, padės sutuoktinių poroms kurti klestinčius, džiaugsmingus santykius, kurių pagrindas – Kristus.

Naujos redakcijos leidime yra du papildomi skyriai ir aptarimui skirtų klausimų, kurie palengvins prasmingus pokalbius su antrąja puse.

Paul David Tripp (Polas Deividas Tripas), Vestminsterio teologijos seminarijos tarnystės mokslų daktaras, yra pastorius, reikšmingų apdovanojimų pelniusių knygų autorius ir tarptautinių konferencijų pranešėjas. Tarp jo knygų – Lead, Reactivity ir bestseleriu tapęs kasdienių Biblijos apmąstymų rinkinys New Morning Mercies. Jo pelno nesiekianti tarnystė įkurta tam, kad gyvenimą keičiančią Jėzaus Kristaus Evangelijos jėgą padėtų perkelti į kasdienybę. Polas Tripas su žmona Luela gyvena Filadelfijoje, kartu užaugino keturis vaikus.

„Mudu su Noele šios knygos klausėmės važiuodami automobiliu! Išmintingi pamokymai, autentiška patirtis, [knyga] provokuoja pritaikyti. Ilga kelionė virto vaisingu santuokos seminaru dviem.“
JOHN PIPER, desiringGod.org įkūrėjas ir mokytojas, Bethlehem koledžo ir seminarijos rektorius

„Polas Tripas išmintingai ir nuosekliai leidžia Evangelijai kalbėti apie santuokos sunkumus ir grožį. Ši knyga, mano manymu, labai naudinga, todėl mes ją dažnai pasitelkiame bažnyčioje.“
MATT CHANDLER, Village bažnyčios vyriausiasis pastorius ir mokytojas

„Jau žinau, kad iš Polo Tripo visada gali tikėtis neabejotinai gilių, aiškių, biblinių, išmintingų, praktiškų, Evangelija paremtų patarimų. Užuot drumstęs vandenį į save sutelktomis strategijomis, skirtomis neįtikėtinai sparčiai augantiems [žmonių] poreikiams patenkinti, Polas, kaip ir dera patyrusiam sielų gydytojui, tiksliai diagnozuoja problemas ir siūlo vaistą – nuolankų tikėjimą Jėzumi Kristumi. Manęs ši knyga nenuvylė. Nenusivilsite ir jūs.“
ELYSE FITZPATRICK, konsultantė, lektorė, knygos Give Them Grace autorė

„Polas Tripas meta iššūkį sutuoktiniams, ragindamas atsiraitoti rankoves ir pasistengti padaryti viską, kas įmanoma, kad jų santykiai teiktų Dievui šlovę. Jis siūlo šešis įžadus, taip pat iš tikro įžvalgius, praktiškus ir paveikius patarimus, kaip ilgainiui sukurti meile grįstą, nuolat tobulėjančią ir malone persmelktą santuoką.“
MARY A. KASSIAN, knygos Girls Gone Wise in a World Gone Wild autorė

TURINYS

Įvadas 2021 metų leidimui / 11

1 skyrius O ko tikėjotės? / 15

2 skyrius Priežastis toliau gyventi santuokoje / 31

3 skyrius Kieno karalystė? / 47

4 skyrius Diena iš dienos / 61

    I ĮŽADAS Reguliariai išpažinti nuodėmes ir jas atleisti taps mūsų gyvenimo būdu

5 skyrius Nieko nenuslėpti – išpažinti nuodėmes / 79

6 skyrius Dovanoti skolas / 95

    II ĮŽADAS Kasdien stengsimės tobulėti ir keistis

7 skyrius Ravėti piktžoles / 113

8 skyrius Sodinti / 129

    III ĮŽADAS Kartu kursime tvirtą pasitikėjimo ryšį

9 skyrius Rizika pasitikėti / 149

10 skyrius Žmogus, vertas pasitikėjimo / 169

    IV ĮŽADAS Įsipareigosime kurti meile grįstus santykius

11 skyrius Viskas, ko jums reikia – tai meilė / 187

12 skyrius Pasiruošę, norintys, linkę mylėti / 207

    V ĮŽADAS Supratingai ir maloningai priimsime vienas kito skirtumus

13 skyrius Nuostabi malonė / 229

14 skyrius Iki saulės laidos / 245

    VI ĮŽADAS Stengsimės apsaugoti savo santuoką

15 skyrius Plačiai atmerktos akys / 261

16 skyrius Parklupus ant kelių / 279

17 skyrius Garbinimas, darbas ir malonė / 301

Specialūs 2021 metų leidimo priedai

18 skyrius Evangelija, santuoka ir seksas (papildomas skyrius) / 327

19 skyrius Polas Tripas atsako į skaitytojų klausimus

(papildomas skyrius) / 345

Mokymų vadovas / 369



Parašykite atsiliepimą apie „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie santykius

Paul David Tripp pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“, kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“ aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“ už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Paul David Tripp tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su „Santuoka. 6 kiekvienai porai privalomi Evangelija grįsti įžadai“ perkama kartu