NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
-27% su kodu: PATOGU
13,40 
Įprasta kaina: 18,35 
-27% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-27% su kodu: PATOGU
13,40 
Įprasta kaina: 18,35 
-27% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-27% su kodu: PATOGU
2024-12-31 18.35 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus gruodžio 30 d. užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir išsamius jų aprašymus.

Ši knyga „Šaltieji patiekalai“ – kulinarų ir virėjų vadovas. Ši receptų ir patarimų knyga neišvengiamai reikalinga gaminant šaltuosius patiekalus ir ruošiant stalus su jais. Visoje knygoje gausybė nuotraukų, sunkesni gaminimo metodai suprantamai ir pateikiami aprašant kiekvieną darbo eigos etapą.

Informacija

Autorius: Reinhold Metz, Hans Szameitat
Leidėjas: Presvika
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 400
Formatas: 22x29, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955224228

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti