Maisto produktų gamybos technologinėse linijose naudojami įvairūs atšaldymo arba užšaldymo aparatai. Tam, kad tinkamai veiktų šaldymo aparatai, reikia gebėti tinkamai nustatyti parametrus. Mokomojoje knygoje „Šaldymo procesų ir aparatų skaičiavimai“ pateikiama atšaldomų, užšaldomų ir laikomų maisto produktų nuodžiūvos apskaičiavimo metodika, įvairių veiksnių poveikio natūraliems masės nuostoliams skaičiuojamasis įvertinimas ir jo analizė. Apskaičiavimai ir analizė gali padėti parinkti tinkamiausius šaldančio oro parametrus šaldytuvo kamerose. Leidinys skirtas bakalauro ir magistro studijų termoinžinerijos mokslo srities šaldymo inžinerijos ir termotechnologijų specializavimosi srities studentams. Taip pat jis gali būti naudingas maisto technologijos ir inžinerijos mokslų srities studentams.
Autorius: | Vincas Vytautas Vasiliauskas |
Leidėjas: | KTU leidykla Technologija |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 168 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955251286 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti