Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Ženkite pirmąjį žingsnį į Pietų Korėjos ir Japonijos virtuves – pažinkite naujus skonius, atraskite netikėtus derinius, susipažinkite su tolimųjų Rytų Azijos kraštų valgomojo stalo kultūra.

Neatsiejama Pietų Korėjos ir Japonijos kulinarinių tradicijų dalis – rauginti ir marinuoti produktai (kor. kimchi, jap. tsukemono). Tai nuostabus būdas konservuoti daržoves, suteikti joms ryškesnio skonio ir išsaugoti gerąsias jų savybes. Toks produktas, patiektas prie sriubos arba troškinio, patiekalams suteiks traškumo, papildomo sūrumo arba rūgštumo, papildys tekstūrą.

Knygoje "Rytų Azijos virtuvė" rasite ne tik įvairių kimchi ir tsukemono receptų, bet ir idėjų, kokių patiekalų su jais galite greitai ir lengvai paruošti savo pietų stalui. Naujus skonius norintys pažinti mažais žingsneliais knygoje ras modernios virtuvės (angl. fusion) receptų, sujungiančių Rytus ir Vakarus.

Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus, kurių receptus rasite knygoje "Rytų Azijos virtuvė", lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!

Informacija

Autorius: Ignė Norvaišaitė-Aleliūnienė
Leidėjas: Smaguris
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 197
Formatas: 17x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090401927

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti