Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)

Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> Defektinių knygų papildymas! Naršykite čia >>

Rūkymas. Geriausi mėsos žuvies daržovių ir kitų patiekalų receptai

-12% su kodu: NAUJIENA
10,99 
Įprasta kaina: 12,49 
-12% su kodu: NAUJIENA
Kupono kodas: NAUJIENA
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-12% su kodu: NAUJIENA
10,99 
Įprasta kaina: 12,49 
-12% su kodu: NAUJIENA
Kupono kodas: NAUJIENA
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-12% su kodu: NAUJIENA
2024-11-30 12.49 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus lapkričio 7 d. užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Knygoje „Rūkymas. Geriausi mėsos žuvies daržovių ir kitų patiekalų receptai“ - geriausi šaltojo ir karštojo rūkymo receptai bei patarimai.

Rūkymas yra ne tik vienas seniausių maisto konservavimo būdų, bet ir vienas skaniausių! Nesvarbu, kas rūkoma – žuvis, mėsa, vištiena, daržovės ar sūris – kiekvienas maisto produktas įgauna neprilygstamą aromatą.

Ši knyga „Rūkymas. Geriausi mėsos žuvies daržovių ir kitų patiekalų receptai“ bus smagi kelionė į žavingą rūkymo proceso ir gardžių rūkytų patiekalų pasaulį!

40 puikių receptų! Rūkykloje, kepsninėje ar kitur rūkytų patiekalų receptai – nuo šaltai rūkyto švelnaus kumpio, gardžios dešros ir rūkytos bulvių košės iki karštai rūkyto auksaspalvio upėtakio – taps tikru atradimu. Sužinok ir išbandyk!

Visa svarbiausia informacija apie šaltąjį bei karštąjį rūkymą, rūkymo įrangą ir priemones, sūdymą druska su priedais. Išsamus įvadas bei daugybė naudingų patarimų, padėsiančių tapti tikru rūkymo profesionalu.

Informacija

Leidėjas: Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft mbH
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 112
Formatas: 20x25, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9783625191957

Jums taip pat gali patikti

Konservavimas. Lengvai ir paprastai |
-20% su kodu: PATOGU
10,79 
13,49 
Turime sandėlyje
Konservavimo gudrybės | Lucy Cornell
-10% su kodu: PATOGU
8,72 
9,69 
Turime sandėlyje

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti