✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Leidinys "Ruginės ir kvietinės duonos kepimo technologijos" skirtas ūkininkams, ūkiuose gaminantiems duoną, duonos gaminius, kontroliuojančioms organizacijoms maisto mokslo darbuotojams, vartotojams.
Leidinio tikslas pateikti informaciją apie ruginės ir kvietinės duonos gamybos technologijas, duonos raugus, plikinių gamybą ir jų įtaką duonos kokybei, gatavų kepinių kokybės kontrolę, mikrobiologinę saugą raugų ir duonos gamyboje, mikrobiolginės kilmės duonos ydas.
Leidinyje "Ruginės ir kvietinės duonos kepimo technologijos" pateikiama informacija apie pagrindinės duonos gamybos žaliavas - miltų - cheminę sudėtį ir technologinius rodiklius bei tinkamumą atskirų rūšių duonos gaminiams.
Autorius: | Lina Vaičiulytė-Funk |
Leidėjas: | KTU leidykla Technologija |
Išleidimo metai: | 2013 |
Knygos puslapių skaičius: | 111 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090209776 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti