✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 CYBER MONDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥

Ruginės ir kvietinės duonos kepimo technologijos

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Leidinys "Ruginės ir kvietinės duonos kepimo technologijos" skirtas ūkininkams, ūkiuose gaminantiems duoną, duonos gaminius, kontroliuojančioms organizacijoms maisto mokslo darbuotojams, vartotojams.
Leidinio tikslas pateikti informaciją apie ruginės ir kvietinės duonos gamybos technologijas, duonos raugus, plikinių gamybą ir jų įtaką duonos kokybei, gatavų kepinių kokybės kontrolę, mikrobiologinę saugą raugų ir duonos gamyboje, mikrobiolginės kilmės duonos ydas.

Leidinyje "Ruginės ir kvietinės duonos kepimo technologijos" pateikiama informacija apie pagrindinės duonos gamybos žaliavas - miltų - cheminę sudėtį ir technologinius rodiklius bei tinkamumą atskirų rūšių duonos gaminiams.

Informacija

Autorius: Lina Vaičiulytė-Funk
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 111
Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090209776

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti