✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Dar visai neseniai mes negalėjome įsivaizduoti savo valgiaraščio pavasarį be rabarbarų ir rūgštynių, bet, gausėjant konditerijos gaminių ir saldžiųjų vandenų potvyniams, žmogaus skonio pojūtis išsigimsta ir vis mažiau toks "baltosios mirties" tarnas begali valgyti kažką rūgštaus.O gydytojai dėl žinių stygiaus gąsdina ne mėsos puryninėmis medžiagomis, o rūgštynėmis ir rabarbarais. Nė vienoje vaikų įstaigoje ar visuomeninėje maitinimo įmonėje jau daugelį metų nėra matyti rabarbarai. Tai labai blogai veikia mūsų visų, ypač vaikų, sveikatą. Vyksta visiškai priešingai - vaikų darželiuose ir mokyklose vaikai gauna virtą rabarbarų kisielių ir rūgštynių sriubą.
Knygelė "Rabarbarai, rūgštynės ir uogos mūsų sveikatai" suteiks žinių apie šiuos beveik užmirštus gardumynus ir pavasario vitaminų šaltinius.
"Mano sveikatinimo sistemos pagrindą sudaro sezoniniai augalai, uogos ir daržovės. Sunku įsivaizduoti mano pacientų valgiaraštį pavasarį be laukinių augalų salotų, sriubų, sulčių, be briedžiukų ir rabarbarų! Aš jų negaliu išgydyti be žalumynų. Jei žiemą kokią trūkstančią daržovę galima pakeisti kita ir valgyti dvigubą porciją, tai pavasario laukiniai žalumynai - rūgštynės ir rabarbarai - niekuo kitu nepakeičiami!
Valgykime ir vėl juos patys ir mokykime to savo vaikus ir vaikaičius!"
Autorius: | Ilze Jansone |
Leidėjas: | Ilze Jansone |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 66 |
Formatas: | 17x24, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789984851419 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti