Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products

-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 338.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: T. R. Dutson, A. M. Pearson,
Serija: Advances in Meat Research
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1995
Knygos puslapių skaičius: 528
ISBN-10: 0834213052
ISBN-13: 9780834213050
Formatas: 241 x 160 x 33 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products“

Būtina įvertinti prekę