Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Protein Folding: Examining the Challenges from Synthesis to Folded Form

-15% su kodu: ENG15
71,98 
Įprasta kaina: 84,68 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
71,98 
Įprasta kaina: 84,68 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 84.6800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

The book will discuss classes of proteins and their folding, as well as the involvement of bioinformatics in solving the protein folding problem. In vivo and in vitro folding mechanisms are examined, as well as the failures of in vitro folding, a mechanism helpful in understanding disease caused by misfolding. The role of energy landscapes is also discussed and the computational approaches to these landscapes.

Informacija

Autorius: Alka Dwevedi
Serija: SpringerBriefs in Biochemistry and Molecular Biology
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 64
ISBN-10: 3319125915
ISBN-13: 9783319125916
Formatas: 235 x 155 x 4 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Protein Folding: Examining the Challenges from Synthesis to Folded Form“

Būtina įvertinti prekę