Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Processing of Coffee Bean - An Overview

-15% su kodu: ENG15
53,70 
Įprasta kaina: 63,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
53,70 
Įprasta kaina: 63,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 63.1800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Coffee is one of the most popular beverages in the world. One of the principle post-harvest technological processes is drying, giving rise to the formation of the characteristic colour, flavour and taste of coffee brew. The mode of coffee processing strongly influences the quality of green coffee and thereby establishes the characteristic differences in the flavor of wet and dry processed coffees. These variations are due to differences in the metabolic processes occurring within the vital coffee seeds during the course of processing.

Informacija

Autorius: J. Deepa, G. Amuthaselvi, P. Rajkumar,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 64
ISBN-10: 6204746294
ISBN-13: 9786204746296
Formatas: 220 x 150 x 4 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Processing of Coffee Bean - An Overview“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Processing of Coffee Bean - An Overview“