✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Lietuvių virtuvėje prieskoniai dar nepakankamai įvertinti. Vis dėlto patyrę virėjai papasakotų, kaip viena žolelė gali pagardinti patiekalą ar gėrimą, suteikdama išskirtinį skonį, aromatą. Mitybos specialistai paantrintų, kaip prieskoniniais augalais galima pakeisti druską.
Pirmuosiuose knygos puslapiuose sužinosite, kaip auginti, dauginti, nurinkti bei vartoti prieskoninius augalus. Taip pat skaitytojas suras ir receptų - padažų, marinatų, žolelių druskos, cukraus ar prieskoninių desertų.

Informacija

Leidėjas: Ekspress leidyba
Išleidimo metai: 2009
Knygos puslapių skaičius: 80
Formatas: 16x23, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955727521

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti