Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Preserving and Pickling

-15% su kodu: ENG15
52,96 
Įprasta kaina: 62,30 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
52,96 
Įprasta kaina: 62,30 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 62.3000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

A wonderful vintage guide to preserving and pickling food, with over two hundred recipes for making preserves, jellies, jams, marmalades, pickles, and relishes. Easy-to-digest and full of handy tips, this volume will be of considerable utility to those with an interest in economical cooking, and would make for a fantastic addition to culinary collections. Contents include: ¿Some General Directions¿, ¿The Proper Utensils¿, ¿The Sterilization of Glasses and Jars¿, ¿The Materials¿, ¿Preserves and Conserves¿, ¿Plum Preserves¿, ¿New Preserves from Combined Fruits¿, ¿Jellies and Jams¿, ¿The Making of Marmalades¿, ¿Spiced and Pickled Fruits¿, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction preserving food.

Informacija

Autorius: Mary Mason Wright
Leidėjas: Baltzell Press
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 174
ISBN-10: 1447464338
ISBN-13: 9781447464334
Formatas: 216 x 140 x 10 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Preserving and Pickling“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Preserving and Pickling“