Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Preservation of Food: Home Canning, Preserving, Jelly-Making, Pickling, Drying

-15% su kodu: ENG15
19,92 
Įprasta kaina: 23,43 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
19,92 
Įprasta kaina: 23,43 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 23.4300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

This 1919 book by Olive Hayes outlines recipes and instructions for the safe and delicious preservation of fresh food products.

Informacija

Autorius: Olive Hayes
Leidėjas: Arcadia Publishing
Išleidimo metai: 2007
Knygos puslapių skaičius: 56
ISBN-10: 1429010533
ISBN-13: 9781429010535
Formatas: 229 x 152 x 3 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Preservation of Food: Home Canning, Preserving, Jelly-Making, Pickling, Drying“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Preservation of Food: Home Canning, Preserving, Jelly-Making, Pickling, Drying“