Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
TURINYS
Įvadas 4
1. Juslinio vertinimo samprata 6
1.1. Išorinis vaizdas 6
1.2. Spalva 7
1.3. Konsistencija 7
1.4. Tekstūra 8
1.5. Skonis 8
1.6. Kvapas 9
2. Pieno gaminių asortimentas, jusliniai rodikliai, defektų rekomenduojami apibūdinimai 11
2.1. Geriamasis pienas 11
2.2. Grietinėlė 13
2.3. Rauginti pieno gaminiai 16
2.4. Varškė ir varškės gaminiai 20
2.5. Fermentiniai sūriai 24
2.6. Lydyti sūriai 31
2.7. Pieno riebalų gaminiai 33
2.8. Valgomieji ledai 40
2.9. Pieno konservai 44
2.10. Separuoto pieno ir išrūgų gaminiai 49
3. Juslinių savybių vertinimas 53
P.1. AgroBalt parodos aukso medaliais apdovanoti lietuviški pieno gaminiai 54
P.2. Lietuvos metų gaminio medaliais apdovanoti pieno gaminiai 58
P.3. Rinkis prekę lietuviškų parodos aukso medaliais ir diplomais apdovanoti pieno gaminiai 69
Literatūra 71
Autorius: | Aloyzas Gudonis |
Leidėjas: | Utenos Indra |
Išleidimo metai: | 2023 |
Knygos puslapių skaičius: | 71 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094556265 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti