Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Physical Chemistry of Food Processes, Volume II: Advanced Techniques, Structures and Applications

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Ion C. Baianu, Thomas F. Kumosinski, Helmut Pressen,
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1993
Knygos puslapių skaičius: 620
ISBN-10: 0442005822
ISBN-13: 9780442005825
Formatas: 241 x 160 x 38 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Physical Chemistry of Food Processes, Volume II: Advanced Techniques, Structures and Applications“

Būtina įvertinti prekę