Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Ion C. Baianu
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1992
Knygos puslapių skaičius: 388
ISBN-10: 0442005806
ISBN-13: 9780442005801
Formatas: 235 x 157 x 26 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects“

Būtina įvertinti prekę