Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)

Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> Defektinių knygų papildymas! Naršykite čia >>

Pasaulio virtuvė. Geriausi viso pasaulio patiekalų receptai, pritaikyti Lietuvai

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Kelionės po pasaulį neatsiejamos nuo ragavimo – lankantis nematytoje šalyje būtina išbandyti vietinius patiekalus ir gardumynus. Patirkite tai čia ir dabar – savo virtuvėje! Pamatykite, kaip viskas nesudėtinga, ir ragaudami įsitikinkite, kaip lengva kurti tikrus kulinarijos šedevrus.



Dar niekada nebuvo taip paprasta gaminti: šioje kulinarinių kelionių knygoje kiekvienas patiekalas iliustruotas detaliomis nuotraukomis, kuriose matyti ne tik kaip paruošti ingredientus, bet ir kaip atrodo visos patiekalo ruošimo stadijos. Ingredientai pavaizduoti realaus dydžio, o ne dirbtinai išdidinti ar sumažinti. Nuotraukos padės nesuklysti ir pagaminti būtent taip, kaip matote nuotraukoje – patiekalai sužavės ne tik vaizdu, bet ir puikiu skoniu.


Knygoje "Pasaulio virtuvė":

- Daugiau nei 850 nuotraukų, iliustruojančių kiekvieno patiekalo gaminimą žingsnis po žingsnio

- Patiekalai suskirstyti patogiais skyriais – Jums tereikia nuspręsti, ko šiandien norite, ir atsiversti tam ingredientui skirtą knygos dalį

- Visi maisto produktai lengvai randami bet kuriame Lietuvos prekybos centre

- Net 100 praktiškų ir gardžių valgių receptų kasdienai ar ypatingai šventei

- Receptai išbandyti ir patikrinti Lietuvoje – drąsiai gaminkite ir neabejokite, Jums tikrai pavyks!


Iš anglų kalbos vertė Šarūnas Laugalis

TURINYS

TURINYS


Įžanga / 06

Mėsa / 08

Paukštiena / 84

Žuvis ir jūros gėrybės / 156

Daržovės ir pieno produktai / 216

Desertai / 280

Kepiniai / 332

RECEPTAS

SKRUDINTA LAŠIŠA SU SEZAMAIS IR KININIU BASTUČIU


Sudedamosios dalys:

2,5 cm. šviežio imbiero šaknies

1 valg. šaukštas sojų padažo

1 arbat. šaukštelis sezamų aliejaus

4 lašišos gabalėliai be odelės

2 valg. šaukštai sezamų sėklų

žaliosios citrinos skiltelės, pateikti


Keptos daržovės:
2 maži kininiai bastučiai

1 ryšelis svogūnų laiškų

1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus

1 arbat. šaukštelis sezamų aliejaus

druska ir pipirai


* Nuplaukite, smulkiai sutarkuokite imbierą ir negiliame inde sumaišykite su sojų padažu ir sezamų aliejumi.

* Sudėkite lašišos gabalėlius, pavartykite, kad pasidengtų abi pusės.

* Vieną lašišos pusę apibarstykite puse sezamų sėklų, tada apverskite ir likusiomis sėklas apibarstykite kitą pusę.

* Norėdami paruošti daržovių mišinį, pirmiausiai išilgai į keturias dalis supjaustykite kininius bastučius.

* Supjaustykite svogūnų laiškus storais įstrižais griežinėliais.

* Įkaitinkite keptuvę storu dugnu. Sudėkite lašišą ir kepkite 3-4 minutes. Apverskite ir pakepkite dar 3-4 minutes.

* Tuo tarpu "Wok" keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų ir sezamų aliejų, sudėkite kininius bastučius, svogūnų laiškus ir maišydami kepkite 2-3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

* Į pašildytas lėkštes sudėkite daržoves ir ant jų lašišos gabalėlius. 

* Patiekite nedelsdami su žaliųjų citrinų skiltelėmis sultims išspausti ant žuvies.

Informacija

Leidėjas: Smaguris
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 384
Formatas: 17x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094039171

Jums taip pat gali patikti

Sutramdyta meška | Beata Nicholson, Odeta Bložienė, Rosita Kanapeckaitė
  • TOP
    72
    TOP 72
-75% su kodu: PATOGU
Pinch of nom. 100 naminių sveikų, sočių ir skanių patiekalų | K. Allinson, K. Featherstone
  • Nemokamas pristatymas
Viskas ore. Karšto oro gruzdintuvėje gaminamų patiekalų receptai | Agnė Litvinienė, Beata Rusu, Dovilė Charpenet, Eglė Angelė, Federico Mesphino, Gian Luca Demarco, Meda Yildirim, Monika Sutkutė, Valda Sabaitienė, Viktorija Uzielė
  • Nauja knyga
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
Valgau be sąžinės graužimo. Antroji knyga | Esta Galgatavičiūtė
-80% su kodu: PATOGU
Zuikio receptai | Jolanta Ščipokė
-70% su kodu: PATOGU
5,75 
19,17 
Turime sandėlyje
Supermaistas kūdikiams ir vaikams | The Australian Women's Weekly
-70% su kodu: PATOGU
Gliukozės deivės metodas | Jessie Inchauspé
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
21,89 
24,32 
Turime sandėlyje
Metai Beatos virtuvėje (knyga su defektais) | Beata Nicholson
-10% su kodu: PATOGU
8,99 
9,99 
Turime sandėlyje
Nuo zacirkos iki lydekos. Tradiciniai Molėtų krašto patiekalai | Anželika Laužikienė
-10% su kodu: PATOGU
16,19 
17,99 
Turime sandėlyje
Ant medinės lentelės, 2 knyga | Kristina Pišniukaitė-Šimkienė
-10% su kodu: PATOGU
Gero maisto dienoraštis. Ruduo | Renata Ničajienė
-60% su kodu: PATOGU
7,29 
18,21 
Turime sandėlyje
Kitokių receptų knyga | Ieva Andrulytė-Ptakienė
-80% su kodu: PATOGU
3,67 
18,36 
Turime sandėlyje

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti