Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Paieška

Kaina: 14,49 €
Kaina su kodu: 12,75 €
Nuolaidos kodas: NAUJIENA
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
Atsiėmimas Vilniuje
po 1 darbo val.

2024-07-31 14.49 InStock
Į krepšelį 12,75 € -12% su kodu
NAUJIENA

Knygos „Paieška“ aprašymas

„Policijoje palikusi pareiškimą Sandrita pasijuto šiek tiek geriau. Nelabai tikėjo, kad policija greitai suras ir iš viso ar suras draugę, tačiau jautėsi atlikusi pareigą ir apraminusi sąžinę. Juk ką gali daugiau padaryti? Nelakstys juk pati Vilniaus gatvėmis su Jovitos nuotrauka rankoje ir neklausinės praeivių, ar jie kartais nematė draugės. Tuo labiau, kad ir laiko tam neturėtų – vestuvės visiškai ant nosies. Sužadėtinis Andrius patarė nesijaudinti, sakydamas, kad Jovita galbūt pramogauja ir nenori, kad kas ją trukdytų, o gal telefoną pametė ir negali paskambinti. Tačiau Sandrita, nors buvo be galo užimta tiek darbo, tiek vestuvių reikalais, vis sugaudavo save galvojant apie Jovitą: o jei draugei kas nors baisaus atsitiko? Kur ji dingo? Kodėl neatsiliepia į skambučius?“

„Paieška“ – tai penkta Ingos Staban knyga. Kaip ir ankstesnėse knygose, pagrindinis kūrinio motyvas – meilė ir draugystė.

Už savaitės svarbiausias įvykis Sandritos gyvenime – vestuvės. Draugė Jovita, gyvenanti kitame pasaulio krašte, prižadėjo jai padėti pasiruošti šiam įvykiui ir palaikyti ją, tačiau dingo. Parskridusi į Lietuvą iš oro uosto paskambino, bet taip ir nepasirodė. Dingusiosios imasi ieškoti Martynas Bielskas. Tačiau netrukus dingsta ir pati Sandrita.


  • Autorius: Inga Staban
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 173
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094896293

Parašykite atsiliepimą apie „Paieška“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą „Paieška“, Inga Staban. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Inga Staban su knyga „Paieška“ jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga „Paieška“ patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Inga Staban. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą „Paieška“ palikti ir jūs.

 


Dažnai su „Paieška“ perkama kartu