Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

-15% su kodu: ENG15
140,23 
Įprasta kaina: 164,98 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
140,23 
Įprasta kaina: 164,98 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 164.9800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

The book will be focused on the three most important aspects of food packaging: Modeling, Materials and Packaging Strategies. The modeling section will provide a complete overview of mass transport phenomena in polymers intended for food packaging applications. The materials section will cover the most interesting problem-solving solutions in the field of food packaging, i.e., low environmental impact active films with antimicrobial activity. Lastly, the packaging section will provide an overview of the most recent approaches used to prolong the shelf life of several food products.

Informacija

Autorius: Amalia Conte, Matteo Alessandro Del Nobile,
Serija: Food Engineering Series
Leidėjas: Springer New York
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 204
ISBN-10: 1461476836
ISBN-13: 9781461476832
Formatas: 241 x 160 x 16 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Packaging for Food Preservation“

Būtina įvertinti prekę