Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Oats in the North, Wheat from the South: The history of British Baking: savoury and sweet

-15% su kodu: ENG15
34,07 
Įprasta kaina: 40,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
34,07 
Įprasta kaina: 40,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 40.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

A classic bound to find its place on every keen baker's bookshelf, British Baking is Regula Ysewijn's evocative, meticulously researched and beautifully photographed love letter in 100 classic recipes to the ingenuity, history and heritage of British baking culture. Each recipe is accompanied by a brief informative text, telling a story of the landscape, history, traditions and legends of Great Britain. From Cornish Saffron cake and Cornish pasties, Bakewell tart, Victoria sandwich cake, Lardy cake, Banbury apple pie, Bara brith from Wales, to Grasmere gingerbread, Aberdeen buttery rowie Scottish oatcakes, Regula takes the reader on a delicious guided tour of British cake lore.

Informacija

Autorius: Regula Ysewijn
Leidėjas: Murdoch Books
Išleidimo metai: 2020
Knygos puslapių skaičius: 263
ISBN-10: 1911632647
ISBN-13: 9781911632641
Formatas: 255 x 195 x 30 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Oats in the North, Wheat from the South: The history of British Baking: savoury and sweet“

Būtina įvertinti prekę