Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Novel Sensors for Food Inspection: Modelling, Fabrication and Experimentation

-15% su kodu: ENG15
143,97 
Įprasta kaina: 169,38 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
143,97 
Įprasta kaina: 169,38 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 169.3800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book addresses presents recent developments of novel planar inter digital sensors for food inspection. It covers the fundamentals of sensors, their design, modelling and simulations, fabrications, characterizations, experimental investigations and analyses. This book will be useful for the engineers and researchers especially higher undergraduate, postgraduate students as well as practitioners working on the development of Electromagnetic Sensors.

Informacija

Autorius: Mohd Syaifudin Abdul Rahman, Pak-Lam Yu, Subhas Chandra Mukhopadhyay,
Serija: Smart Sensors, Measurement and Instrumentation
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 152
ISBN-10: 3319344919
ISBN-13: 9783319344911
Formatas: 235 x 155 x 9 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Novel Sensors for Food Inspection: Modelling, Fabrication and Experimentation“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Novel Sensors for Food Inspection: Modelling, Fabrication and Experimentation“