🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 👉 Defektinių knygų papildymas! Naršykite čia >> ❗
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Tai - specialus atnaujintas knygos „Nostalgiški skanumynai“ 3-asis leidimas, kvepiantis šventėmis - atvertus knygą pasklinda gardus cinamono kvapas.

Skanumynų receptai į šią knygą sugulė iš vaikystės prisiminimų. Knygoje surinkti autorės mamos, močiučių, senų pažįstamų laiko patikrinti receptai. Kita dalis jų atkeliavo iš sendaikčių turguose rastų senų lietuviškų kulinarinių knygų. Receptai buvo kruopščiai atrinkti ir pritaikyti šiuolaikiniam gyvenimo būdui: sutrumpinta jų gaminimo eiga, sumažintas kaloringumas, patiekalams suteikti šiuolaikiniai skonių deriniai ar netradicinė išvaizda. Atvertę knygą surasite ne tik močiutės keptus Napoleono ir Medaus, bet ir senomis cukrainėmis kvepiančius Jaunystės ir Magdės tortus, taip pat mokyklos bufetą menančius roksus ir pyragaičius Bulvytės.

Receptai šioje knygoje suskirstyti pagal metų laikus, kiekvienai savaitei skiriant po vieną desertą. Juk iš vaikystės pamenam, jog skaniausi obuolių pyragai – rudenį, mielinė aguonų riestė – per Kalėdas, žagarėliai ir spurgos – per Užgavėnes, o vasarą norisi želė torto su uogomis. Tiek virtuvės naujokai, tiek ir mėgstantieji dažniau gaminti knygoje ras, ką pasirinkti, nes receptai sužymėti pagal jų sudėtingumo lygį.

Knygoje „Nostalgiški skanumynai“ naujam gyvenimui atgimsta seni geri, bet kiek primiršti saldumynų receptai.

„Nostalgiški skanumynai“ - tai antroji knygos autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Pirmoji – „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“ – buvo pavadinta taip pat, kaip ir jos rašomas kulinarinis tinklaraštis sezoninevirtuve.lt. Autorė yra parašiusi ir tarptautinį pripažinimą pelniusią 4 knygų seriją "Gero maisto dienoraštis". Renata savo knygose ir sezoninio maisto tinklaraštyje skaitytojus skatina valgyti pagal metų laikus, gaminti iš šviežių vietinių produktų ir saugoti savo krašto kulinarines tradicijas bei patirtį.

Informacija

Autorius: Renata Ničajienė
Leidėjas: Sezoninė virtuvė
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 183
Formatas: 21x26, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094750786

Jums taip pat gali patikti

Viskas ore. Karšto oro gruzdintuvėje gaminamų patiekalų receptai | Agnė Litvinienė, Beata Rusu, Dovilė Charpenet, Eglė Angelė, Federico Mesphino, Gian Luca Demarco, Meda Yildirim, Monika Sutkutė, Valda Sabaitienė, Viktorija Uzielė
  • Nauja knyga
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
Receptai žmogaus, kurio niekas nežino. Netikėti ingredientų deriniai ir (ne)paprasta gyvenimo virtuvė | Aurimas Petrikas
  • Nemokamas pristatymas
Pinch of nom. 100 naminių sveikų, sočių ir skanių patiekalų | K. Allinson, K. Featherstone
-80% su kodu: PATOGU
Valgau be sąžinės graužimo. Antroji knyga | Esta Galgatavičiūtė
-80% su kodu: PATOGU
Kakė Makė. Receptai | Indrė Trusovė, Kristina Šimkienė
  • Nemokamas pristatymas
Gliukozės deivės metodas | Jessie Inchauspé
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
23,42 
26,02 
Turime sandėlyje
Supermaistas kūdikiams ir vaikams | The Australian Women's Weekly
-70% su kodu: PATOGU
Gero maisto dienoraštis. Ruduo | Renata Ničajienė
-60% su kodu: PATOGU
7,29 
18,21 
Turime sandėlyje
Kitokių receptų knyga | Ieva Andrulytė-Ptakienė
-80% su kodu: PATOGU
3,67 
18,36 
Turime sandėlyje
Nuo zacirkos iki lydekos. Tradiciniai Molėtų krašto patiekalai | Anželika Laužikienė
-10% su kodu: PATOGU
16,19 
17,99 
Turime sandėlyje
Metai Beatos virtuvėje (knyga su defektais) | Beata Nicholson
-10% su kodu: PATOGU
8,99 
9,99 
Turime sandėlyje
Receptai jauniesiems šefams (nedideli viršelio defektai) |
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
23,10 
25,67 
Turime sandėlyje

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
5 2 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2020-05-04

Superinė

2019-10-14

O man tai labai patiko! Receptų daugybė kiekvienai nuotaikai. Patys receptai yra ne per sudėtingi, suprantami. O ir dizainas gražus!
Iš tikrųjų tai įsigyjau dovanai, tačiau pavarčius supratau, kad ir pačiai reikia!