✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
VALGYKIME KARTŲ, RŪGŠTŲ IR AITRŲ!
Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), bijo valgyti viską, kas natūraliai rūgštu. Tai didžiulė klaida.
Visiškai priešingai. Acidozę likviduoja ne tik baziniai aualai, arbatos, „Salveo" milteliai, laukinių augalų sultys, bet nurūgština ir bazinės daržovės - ridikai, sėtiniai, ropės, petražolių ir salierų šaknys, porai ir krienai, o taip pat or¬ninės rūgštys reaguoja su neorganinėmis ir kompensuoja padarytą žalą.
Taip pat ir imuninis aparatas, kurio centras - kasa, labai nori organinių rūgščių. Tai yra mūsų uogos, rūgštynės, rabarbarai ir kiškio kopūstai, bet to per mažai. Maistui reikia vartoti raugintus - • beržų sulą, • raugintus grybus, • kopūstus, • agurkus, • ankštinius augalus, • burokėlius, • rūgpienį, • grietinę, • pasukas, • išrūgas, • avižų kisielių, • skabputrę ir kt.
Kaip visą tai paruošti, apie tai skaitykite šioje knygoje.
Būk sveikas, kaip ridikas!
Autorius: | Ilze Jansone |
Leidėjas: | Ilze Jansone |
Išleidimo metai: | 2020 |
Knygos puslapių skaičius: | 58 |
Formatas: | 17x24, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789934583278 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti