SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis

Natto: History, Science, and Technology

-22% su kodu: BOOKS
47,09 
Įprasta kaina: 60,37 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
47,09 
Įprasta kaina: 60,37 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
2025-03-31 47.09 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Natto is Japan's infamous, divisive, so-called 'superfood' made by fermenting soybeans (Glycine max) with the bacterium Bacillus subtilis. The story of natto finds itself stretched everywhere: from the migrations of the last Ice Age to the frontiers of biotechnology, from the streets of Edo to the supermarket refrigerator, from the invention of the petri dish to the modern clinical trial; and everywhere in-between. This is the first comprehensive English-language book that explores all aspects of natto: its history, science, and technology, with the hope more people will come to appreciate its curious qualities.

Informacija

Autorius: Keith Wong
Leidėjas: Chemcat Publishing
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 268
ISBN-10: 1738916200
ISBN-13: 9781738916207
Formatas: 235 x 157 x 19 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Natto: History, Science, and Technology“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Natto: History, Science, and Technology“