Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Nanoscience in Food and Agriculture 2

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

This book is the second volume on this topic within the series. With unique properties, nanomaterials are rapidly finding novel applications in many fields such as food, medicine, agriculture and pollution. Such applications include to treat cancer, nanosensors to detect food contamination, nanomaterials for food packaging, nanoencapsulation to preserve nutraceuticals, and nanofertilisers for advanced agriculture. After an introductory chapter on property rights of nanomaterials, readers will discover the applications of nanotechnology in food, health, environment, ecotoxicology and agriculture.

Informacija

Serija: Sustainable Agriculture Reviews
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 392
ISBN-10: 3319393057
ISBN-13: 9783319393056
Formatas: 241 x 160 x 27 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Nanoscience in Food and Agriculture 2“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Nanoscience in Food and Agriculture 2“