✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
„Naminiai gėrimai. Skanūs alkoholiniai ir gaivieji naminiai gėrimai“ – knyga apie tai, kaip patiems pasigaminti gėrimų. Autorė Lindy VVildsmith pateikia daugiau kaip 100 alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų receptų, pasakoja, kaip iš šviežių, ką tik surinktų produktų pagaminti gardžių gėrimų. Tuo pat metu ji tarsi iš naujo atranda naminius gėrimų gamybos būdus, primena apie natūralius produktus - juos galima plikyti, virti, spausti,fermentuoti...
Knygoje "Naminiai gėrimai. Skanūs alkoholiniai ir gaivieji naminiai gėrimai" pateikiami aiškūs ir tikslūs gamybos patarimai, jie iliustruojami nuotraukomis - tai padės jums įsivaizduoti net menkiausius skonio niuansus. Knyga suskirstyta į skyrius pagal gėrimų rūšis. Joje rasite visko: nealkoholinių, putojančių gėrimų, vyno, alaus, obuolių ir kriaušių sidro, likerio ir galiausiai arbatų receptų. Sužinokite, kaip derinti ir maišyti gėrimus, kaip pagaminti šventišką punšą arba rafinuotą alkoholinį ar nealkoholinį kokteilį.
Čia aprašomi ir senieji gėrimai (citrininis miežių vanduo arba imbierinė gira), ir pačios gamtos dovanojami produktai (dobilų žiedų vynas arba erškėtrožių sirupas), ir šiuolaikiniai, tačiau jau spėję klasika tapti gaminiai (itališkas žaliųjų citrinų sirupas, braškių romas, putojantis aitriųjų slyvų gėrimas). Patariama, kaip rinkti žaliavas, kaip saugiai gaminti ir laikyti gėrimus.
Pasinaudokite gamtos dovanomis, pajuskite metų laikų kaitą, mėgaukitės savo pagamintais gėrimais!
Lindy Wildsmith vadovauja Velso pasienyje įsikūrusiai kulinarijos mokyklai TheChef's Room, ne kartą įvertintai kaip geriausiai mokyklai Velse, domisi tiek Italijos regionų, tiek Britanijos kulinarijos tradicijomis. 2011 metais jos knyga "Cured" buvo pristatyta Andre Simone'o bei Apie maistą rašančių rašytojų gildijos apdovanojimams, taip pat įvertinta kaip geriausia metų kulinarinė knyga.
Kevinas Summersas 20 metų dirba fotografu ir yra pelnęs ne vieną apdovanojimą. Jis specializuojasi reklamos, leidybos ir TV reklamų kūrimo srityse, daugiausiai dėmesio skiria natiurmortų ir maisto fotografijoms.
Autorius: | Lindy Wildsmith |
Leidėjas: | Naujoji Rosma |
Išleidimo metai: | 2017 |
Knygos puslapių skaičius: | 200 |
Formatas: | 20x26, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955063452 |
Vertėjas: | Aušra Lukšaitė-Lapinskienė |
Iš kokios kalbos versta: | anglų |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti