Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Molecular characterization of phycocyanin from Spirulina

-15% su kodu: ENG15
83,06 
Įprasta kaina: 97,72 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
83,06 
Įprasta kaina: 97,72 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 97.7200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Spirulina is an important source of phycocyanin. Phycocyanin has antioxidant, anti-tumorous, anti-inflammatory and hepatoprotective properties. Also natural pigments are gaining much importance in the present day food colourant industry because of the increasing awareness of the harmful effects of synthetic food colourants. As a prerequisite for large scale production in a heterologous host, the important genes involved in the phycocyanin biosynthetic pathway are characterized.

Informacija

Autorius: Rajasekaran Raghu, Ganesan Gopalaswamy,
Leidėjas: Scholars' Press
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 132
ISBN-10: 3639701933
ISBN-13: 9783639701937
Formatas: 220 x 150 x 8 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Molecular characterization of phycocyanin from Spirulina“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Molecular characterization of phycocyanin from Spirulina“