🚛 BLACK FRIDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Lietuvių virtuvė glaudžiai susijusiu su metų laikais. Seniau lietuviai mėgavosi patiekalais iš šviežių produktų, išaugintų ar padarytų savame ūkyje, ir visokių gamtos gėrybių. Tai buvo įprasta ir tikra. Deja, dabar natūralų skonį baigiame pamiršti, nes maitinamės maistu, turinčiu daug sintetinių priedų.
Nuo šiol siūlome gaminti visai kitokius patiekalus: natūralius, ekologiškus ir paprastus! Knygoje "Metai už stalo" - tradiciniai lietuvių valgiai, nesudėtingi jų receptai, autentiška etnografinė medžiaga, mūsų kalendorinės šventės, ritualai, atgaivintos senosios mitybos tradicijos.
"Dar vienas dalykas, mane itin nudžiuginęs šioje knygoje - čia pilna receptų, pagal kuriuos patiekalai gaminami ne ant viryklės ar orkaitėje, bet senoviškai: krosnyje, pelenuose, molyje, žarijose, ant laužo. Tikiuosi, kad gaminimas naudojant gyvą ugnį šiais laikais vėl ims atgimti."
Kulinaras Giedrius Vilpišauskas

Informacija

Autorius: Nijolė Marcinkevičienė
Leidėjas: Baltos lankos
Išleidimo metai: 2009
Knygos puslapių skaičius: 352
Formatas: 20x25, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955232537

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
5 2 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2011-09-23

Knyga super, nusipirkau ir nesigailiu. Nuo tortų iki mėsos, produktai lietuviški ir tam metų laikui būdingi. Dar patiko kalendorinių švenčių aprašymai.

2010-08-01

Tikrai gera knyga. Ypač praverčia per šventes, kai norisi kažko \"tikro\".