✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).
Pagrindinis planingas mėsos ir žuvies rūkymo, sūdymo ir vytinimo namuose vadovas: nuo skanios sausai sūdytos lašišos iki namuose rūkytų, labai gardžių vištienos sparnelių bei sūdytos šoninės.
Knygos "Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas" autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų, skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės!
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
* Išsamios karštojo ir šaltojo rūkymo instrukcijos ir lauko rūkyklos gaminimo planas - nuo lengvai pagaminamos šaltojo rūkymo rūkyklos iš kartoninės dėžės iki kepsninės panaudojimo.
* Sūdymo metodais galima pasinaudoti gaminant pagal savo įprastus receptus ir kuriant sultingus kepsnius arba tobulą sūdytą jautieną, šoninę ir visą kumpį.
* Vytinta mėsa išsaugo skonį ir išsilaiko daug ilgiau. Užkandžiams kelyje puikiai tinka, pavyzdžiui, vytintos juostelės arba džiovinta mėsa, taip pat gurmaniškas saliamis ir kiti mėsos gaminiai.
Autorius: | Turan T. Turan |
Leidėjas: | Naujoji Rosma |
Išleidimo metai: | 2016 |
Knygos puslapių skaičius: | 224 |
Formatas: | 19x25, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955063306 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti