-5% extra nuolaida perkantiems už 25€ ir daugiau su kodu: PIGU (nuolaidos sumuojasi)
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Šiuo metu neparduodama
Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).
Pagrindinis planingas mėsos ir žuvies rūkymo, sūdymo ir vytinimo namuose vadovas: nuo skanios sausai sūdytos lašišos iki namuose rūkytų, labai gardžių vištienos sparnelių bei sūdytos šoninės.
Knygos "Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas" autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų, skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės!
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
* Išsamios karštojo ir šaltojo rūkymo instrukcijos ir lauko rūkyklos gaminimo planas - nuo lengvai pagaminamos šaltojo rūkymo rūkyklos iš kartoninės dėžės iki kepsninės panaudojimo.
* Sūdymo metodais galima pasinaudoti gaminant pagal savo įprastus receptus ir kuriant sultingus kepsnius arba tobulą sūdytą jautieną, šoninę ir visą kumpį.
* Vytinta mėsa išsaugo skonį ir išsilaiko daug ilgiau. Užkandžiams kelyje puikiai tinka, pavyzdžiui, vytintos juostelės arba džiovinta mėsa, taip pat gurmaniškas saliamis ir kiti mėsos gaminiai.
Parašykite atsiliepimą apie „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas (knyga su defektais)“
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti
Žanras: Knygos apie konservavimą ir marinavimą
Turan T. Turan pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas (knyga su defektais)“, kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu.
Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas (knyga su defektais)“ aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas (knyga su defektais)“ už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau.
Perskaitėte knygą „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas (knyga su defektais)“? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Turan T. Turan tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.