Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥

Mėsainiai! Ir geriausi dešrainiai bei žuvainiai

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Pasitikite naująjį stilingos virtuvės karalių – mėsainį! Tai madingiausias valgis šiuolaikinio žmogaus virtuvėje, iš gatvės kampo persikėlęs net į prabangiausius restoranus ir kartu – į naują lygį. Jei esate stilingas, išsilavinęs, karjeros siekiantis žmogus, pamirškite pigų kamšalą skrandžiui, pasitikite žinau, ką valgau filosofiją - išmokite gaminti mėsainius nuo paprasčiausio iki sudėtingiausio!


Klasikinis amerikietiškas XXL mėsainis ar mini mėsainis apertityvui, mėsainis su traškia vištiena ar egzotiškas tailandietiškas su krevetėmis, gurmaniškas mėsainis su mėlynųjų pelėsių ar ožkų sūriu, netgi saldus suvožtinis – šioje unikalioje receptų knygoje "Mėsainiai! Ir geriausi dešrainiai bei žuvainiai" rasite viską, kas telpa į žodį mėsainis (ir dar kai ką daugiau – geriausius dešrainių ir žuvainių receptus)!


Vertė Monika Rudokaitė-Marcinkevičienė

PRATARMĖ


Ar gaminant paskubomis, ar ruošiant gardžią vakarienę draugams, nuolat kuriami vis kitokie mėsainiai, riestainiai ir dešrainiai - taip gimsta nauji receptai. O kad mėsainiai būtų elegantiški ar nestandartiniai, svarbiausia vadovautis dviems sąvokomis - gausumas ir paprastumas!


Mėsainiai su jautienos karpaču ir apkeptomis daržovėmis, su tarškia vištiena, su tailandietiškai keptomis krevetėmis, su rūkyta paukštienos krūtinėle ir ožkų sūriu arba saldūs suvožtiniai su riešutinės masės įdaru... Netgi didžiausi skeptikai, kurie mėsainius klaidingai sieja su greituoju maistu, jų dar paprašys! Gero mėsainio paslaptis - švieži produktai ir geri naminiai padažai.
 

Jeigu turi laiko, patys išsikepkite bandeles, suteikite tešlai skirtingą formą ir spalvą, pagardindami prieskoniais ar žolelėmis. Galiausiai savo nuožiūra jas apibarstykite įvairiausiomis sėklomis: sezamų, aguuonomis ir kt.


Galite naudoti ir atskirtas bandeles (dabar tokių galite rasti visose gerose kepyklėlėse) arba tokias pat skanias specialias bandeles, kurių galite nusipirkti prekybos centruose. Taip pat galite paprašyti savo duonos kepėjo pagal užsakymą iškepti pageidaujamų mažų bandelių.


Sužibėsite draugų akyse pagaminę gardžių mėsainių su bulvių paplotėliais, keptomis bulvytėmis su prieskoniais ar kopūstų salotomis su razinomis, tik nepamirškite skanaus alaus ar gero vyno taurės.

Skanių mėsainių! 

Informacija

Autorius: Valéry Drouet, Pierre-Louis Viel
Leidėjas: Obuolys
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 144
Formatas: 19x25, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094036354

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti