Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Pasitikite naująjį stilingos virtuvės karalių – mėsainį! Tai madingiausias valgis šiuolaikinio žmogaus virtuvėje, iš gatvės kampo persikėlęs net į prabangiausius restoranus ir kartu – į naują lygį. Jei esate stilingas, išsilavinęs, karjeros siekiantis žmogus, pamirškite pigų kamšalą skrandžiui, pasitikite žinau, ką valgau filosofiją - išmokite gaminti mėsainius nuo paprasčiausio iki sudėtingiausio!
Klasikinis amerikietiškas XXL mėsainis ar mini mėsainis apertityvui, mėsainis su traškia vištiena ar egzotiškas tailandietiškas su krevetėmis, gurmaniškas mėsainis su mėlynųjų pelėsių ar ožkų sūriu, netgi saldus suvožtinis – šioje unikalioje receptų knygoje "Mėsainiai! Ir geriausi dešrainiai bei žuvainiai" rasite viską, kas telpa į žodį mėsainis (ir dar kai ką daugiau – geriausius dešrainių ir žuvainių receptus)!
Vertė Monika Rudokaitė-Marcinkevičienė
Autorius: | Valéry Drouet, Pierre-Louis Viel |
Leidėjas: | Obuolys |
Išleidimo metai: | 2014 |
Knygos puslapių skaičius: | 144 |
Formatas: | 19x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094036354 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti