Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]

-15% su kodu: ENG15
41,29 
Įprasta kaina: 48,58 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
41,29 
Įprasta kaina: 48,58 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 48.5800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Marc Vetri, David Joachim,
Leidėjas: Clarkson Potter/Ten Speed
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 272
ISBN-10: 0399579222
ISBN-13: 9780399579226
Formatas: 249 x 222 x 27 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]“

Būtina įvertinti prekę