Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>
1 G. Liebezeit: Aquaculture of "Non-Food Organisms" for Natural Substance Production.-
2 S. Lang, M. H¿ners, V. Lurtz: Bioprocess Engineering Data on the Cultivation of Marine Prokaryotes and Fungi.-
3 K. Muffler, R. Ulber: Downstream Processing in Marine Biotechnology.-
4 M.-L. Bourguet-Kondracki, J.-M. Kornprobst: Marine Pharmacology: Potentialities in the Treatment of Infectious Diseases, Osteoporosis and Alzheimer¿s Disease.-
5 J. Hassfeld, M. Kalesse, T. Stellfeld, M. Christmann: Asymmetric Total Synthesis of Complex Marine Natural Products.-
6 K.H. Chu, C.Y. Tang, A. Wu, P.S.C. Leung: Seafood Allergy: Lessons from Clinical Symptoms, Immunological Mechanisms and Molecular Biology.-
Serija: | Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology |
Leidėjas: | Springer Berlin Heidelberg |
Išleidimo metai: | 2010 |
Knygos puslapių skaičius: | 276 |
ISBN-10: | 3642065104 |
ISBN-13: | 9783642065101 |
Formatas: | 235 x 155 x 16 mm. Knyga minkštu viršeliu |
Kalba: | Anglų |
Parašykite atsiliepimą apie „Marine Biotechnology II“