Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Management of brown spot of paddy by bio-agents and fungicides

-15% su kodu: ENG15
67,17 
Įprasta kaina: 79,02 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
67,17 
Įprasta kaina: 79,02 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 79.0200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Paddy (Oryza sativa L.) is staple food of south-east Asia. Brown spot is a major devastating disease of paddy causes significant yield loss. Thus, there is urgent need to identify the suitable method(s) for management of this disease. This book throw the information regarding efficacy of bio-control agents T. viride & Pseudomonas fluorescens and various fugicides for management of Paddy brown spot in-situ.This study also give the information of cost benefit ratio.

Informacija

Autorius: Rahul Kumar, Sunil Zacharia,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 88
ISBN-10: 3659393126
ISBN-13: 9783659393129
Formatas: 220 x 150 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Management of brown spot of paddy by bio-agents and fungicides“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Management of brown spot of paddy by bio-agents and fungicides“