Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Knygoje pateikiami maitinimo organizavimo ir lankytojų aptarnavimo viešojo maitinimo įmonėse pagrindai.
Išsamiai supažindinama su klasikiniais maitinimo organizavimo, patalpų parengimo, įrangos, lankytojų aptarnavimo, patiekalų patiekimo ir kt. reikalavimais. Aptariama lankytojų aptarnavimo baruose specifika, pobūvių rūšys.
Dalis knygos skirta etiketo, įvairių šalių žmonių maitinimosi įpatumams apibūdinti.
Knyga skiriama mokymo įstaigoms, rengiančioms viešojo maitinimo srities specialistus, ji pravers ir platesniam skaitytojų ratui, besidominčiam viešojo maitinimo kultūra.
Autorius: | Marija Jonikienė |
Leidėjas: | Homo liber |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 240 |
Formatas: | 17x24, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094461071 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti