SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis
Tik šią savaitę! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į paštomatus Lietuvoje * 🔥  NAUJIENA! 📚 Knygos ANGLŲ kalba su kodu BOOKS -20% pigiau! Naršykite čia >> 👉 ⚡
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Šiame vadovėlyje pateikiamas toksiškų ir galimai toksiškų cheminių junginių susidarymas aplinkoje, jų patekimo būdai į mitybos grandinę ir žmogaus organizmą. Nurodomos galimybės išvengti ar sumažinti toksinių junginių įtaką žmogaus organizmui.
Vadovėlis skirtas aukštųjų mokyklų studentams studijuojantiems maisto produktų saugą, kokybę ir toksikologiją. Jis taip pat gali būti įdomus žemės ūkio, veterinarijos, maisto pramonės specialistams ir žmonėms besidomintiems aplinkos tarša, maisto užterštumu ir žmogaus sveikata.

Informacija

Autorius: Sigita Urbienė
Leidėjas: Aleksandro Stulginskio universitetas
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 374
ISBN ar kodas: 9789955896968

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Maisto toksikologijos pagrindai“

Būtina įvertinti prekę