✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Šioje knygoje "Maisto ruošimo technologija" pateikiamos visų rūšių maisto produktų - mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija. Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus. Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.
Ona Piličiauskienė 1972 metais baigė Vilniaus prekybos technikumą ir įgijo maisto ruošimo techologės specialybę. Po kelerių metų įsidarbino tame pačiame technikume, vėliau dirbdama studijavo Vilniaus pedagogi-niame institute, kurį baigė 1990 m.
Nuo 1990 metų yra Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centro profesijos mokytoja-ekspertė.
Profesines kvalifikacijas tobulino Italijoje, Slovakijoje, Kroatijoje, Bul-garijoje, Škotijoje.
Parašė vadovėlius „Maisto ruošimo technologija", „Konditerija ir desertai", mokymo priemonę „Kaip iškepti picą". Maisto paruošimo klausimais rengė seminarus UAB „Stikliai", UAB „Ritos smuklė", aktyviai dalyvavo Lietuvos dietologų draugijos veikloje - skaitė paskaitas dietinių patiekalų virėjams, recenzavo maisto gamybos tema parašytus darbus.
Autorius: | Ona Piličiauskienė |
Leidėjas: | Homo liber |
Išleidimo metai: | 2014 |
Knygos puslapių skaičius: | 196 |
Formatas: | 17x24, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955716242 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti