✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 BLACK FRIDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Leidinyje "Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai" - pateikiama medžiagos apie mitybos terpių sudėtį ir ruošimą, skiediklius, skiedinių ruošimą, mikrobiologinių tyrimų ir instrumentinius metodus.


Mokomoji knyga skirta Kauno technologijos universiteto Maisto produktų technologijos katedros studentams, studijuojantiems maisto produktų mikrobiologiją.

Informacija

Autorius: Antanas Šarkinas
Leidėjas: KTU leidykla Technologija
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 76
Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955256274

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti