🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥

Maistas. Ką mes darome su juo, o jis su mumis

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

"Maistas. Ką mes darome su juo, o jis su mumis" - tai antroji Guodos Azguridienės knyga. Pirmoji – „Auksinės žuvelės ilgesys“ – skirta ekonomikos bei visuomenės klausimams, kuriuos autorė nagrinėjo daugiau nei dešimt metų dirbdama ekonomikos analitike.

Ši knyga taip pat turi ryškų socialinį ir filosofinį matmenį, tačiau kalba apie daug apčiuopiamesnius kiekvienam žmogui dalykus - maistą ir jo įtaką mums. Paklausta, kodėl, būdama ne medikė ir ne gamtininkė, rašo šiomis temomis, autorė atsako, kad būtent dėl to. Nes šiandienos „profesionalų visuomenėje“ žmogui nebelieka vietos gyventi pačiam – jis tik privalo konsultuotis su specialistais. Matydamas tiek skirtingų teorijų ir rekomendacijų dėl mitybos, jis pasimeta arba jokių jų nebepaiso.


Knyga „Maistas. Ką mes darome su juo, o jis su mumis“ siekia padėti žmonėms susigaudyti, ką skirtingos rekomendacijos reiškia ir, svarbiausia, kaip pasirinkti pačiam.


Guoda Azguridienė turi matematikės išsilavinimą, yra ekonomikos mokslų daktarė, dėsto Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

2007 m. su bendraminčiais įsteigė įmonė „Sveiki produktai“ (dabar „Livinn"), šiuo metu yra jos Valdybos narė ir asortimento vadovė. Autorė penkiolika metų rašo straipsnius sveikos gyvensenos ir socialinėmis temomis Lietuvos bei užsienio leidiniams.

Informacija

Autorius: Guoda Azguridienė
Leidėjas: Sveiki produktai
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 300
Formatas: 18x26, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786099565903

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
5 3 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2022-04-22

2018-08-16

Visiems rekomenduoju perskaityti.

2015-01-29

Labai gera knyga.