Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese

-15% su kodu: ENG15
87,97 
Įprasta kaina: 103,49 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
87,97 
Įprasta kaina: 103,49 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 103.4900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to health disparities associated with high intake of saturated fatty acids have led to a considerable decline in the dairy products. Fractionation of milk fat at low temperature provides a unique benefit of enhancing the healthful unsaturated fatty acids in a more natural way. The suitability of low melting fractions of milk fat in a cheddar cheese has not been studied before

Informacija

Autorius: Shakeel Ahmad, Muhammad Nadeem,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 176
ISBN-10: 3659693812
ISBN-13: 9783659693816
Formatas: 220 x 150 x 11 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese“

Būtina įvertinti prekę