KNYGOS iki 5€! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Linksmoji abėcėlė

4.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 9,19 €
Kaina su kodu: 6,89 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
Atsiėmimas Vilniuje
po 1 darbo val.
2020-11-10 Kamile

Žaviuosi šia knyga: iliustracijos nuostabios, o žodžiai - įdomūs, linksmi. Ji tokia kūrybiška ir skatina nestandartiškai pažiūrėt į daiktus (kai prie daiktų priderinti mieli ir netikėti būdvardžiai


2024-07-31 9.19 InStock
Į krepšelį 6,89 € -25% su kodu
PATOGU

Knygos „Linksmoji abėcėlė“ aprašymas

Knygelės piešiniai paskatins vaikus susipažinti ir įsidėmėti, kaip atrodo lietuvių kalbos abėcėlės raidės, o kartu skaitantys vyresnieji draugai prisimins, kad būnant vaiku galima laisvai ŽONGLIRUOTI ŽIRNIAIS, pamatyti PŪKUOTĄ PONĮ ir ROŽINĮ RAGANOSĮ, kaip LAIMINGA LAPĖ LAIŽO LEDUS arba patikrinti: gal tikrai šiandien DELFINAS DŪKSTA DEBESYSE? Linksmos iliustracijos suteiks progą ir skaičiuoti, ir pasikalbėti su vaiku apie įdomius bei rimtus dalykus – sužinoti, kokią sulą geria didžiausias Lietuvos ir Europos vabalas, ar aptarti, kodėl geriau, kai nieko nėra narvuose.

Tyrinėti, sužinoti ir išmokti lengviausia tada, kai tai daryti smagu ir vaikams, ir suaugėliams!


  • Autorius: Živilė Adomaitytė
  • Leidėjas: Baltos lankos
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 24
  • Formatas: 23x23, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094792328

2020-11-10

Žaviuosi šia knyga: iliustracijos nuostabios, o žodžiai - įdomūs, linksmi. Ji tokia kūrybiška ir skatina nestandartiškai pažiūrėt į daiktus (kai prie daiktų priderinti mieli ir netikėti būdvardžiai

2020-09-10

daznai keisti, tie zodziu deriniai arba pavyzdziai, pvz "finisas" ar "skraidanti lekste", mano 3,5 amziaus dukrytei dar nera suprantami ar paaiskinami.. paveiksliukai grazus.

Parašykite atsiliepimą apie „Linksmoji abėcėlė“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuviškos abėcėlės knygos

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys „Linksmoji abėcėlė“, kurį pristato Živilė Adomaitytė. Siūlome ne tik išsamų „Linksmoji abėcėlė“ aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Živilė Adomaitytė. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie „Linksmoji abėcėlė“. Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą „Linksmoji abėcėlė“ dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su „Linksmoji abėcėlė“ perkama kartu