Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Tinklaraštininkų ir mityba aktyviai besidominčių Donatos Uchockienės ir Martyno Mikelėno knyga „Lieknieji gurmanai. Daug skanaus maisto ir jokio vargo dėl svorio“ atskleidžia paprastas smulkmenas, kurios padės valgyti skaniai ir net gurmaniškai, negalvojant apie svorį.
Knygos „Lieknieji gurmanai“ autoriai pateikia savo pačių patikrintą mitybos teoriją, kuri unikali tuo, jog iš pirmo žvilgsnio jų siūlomi valgiai neatrodo nei itin sveikuoliški, nei ribojantys mūsų gurmaniškus norus. Knygoje rasite daugiau nei 60 „Lieknųjų gurmanų“ mitybai pritaikytų receptų, kuriais pasimėgaudami valgysite sveikai bei naudingai savo organizmui.
„Lieknųjų gurmanų“ receptai tinkami ir tiems, kurie tiesiog nori sveikai maitintis, ir tiems, kurie nusivylė begale išbandytų dietų, norėdami sulieknėti. Čia pateikta mitybos programa pagelbės numesti nereikalingus kilogramus ir kasdien jaustis sveikiau bei energingiau.
Knyga suskirstyta į atskiras dalis, kuriose pateikiami pusryčių, pietų, vakarienės patiekalų receptai, taip pat atskira dalis skirta receptams, kuriais galima pamaloninti svečius. o paskutinė dalis – desertams. Pačioje knygos pradžioje pristatoma „Lieknųjų gurmanų“ mitybos programa ir atskleidžiamos mažos paslaptys, padėsiančios be didelių pastangų sureguliuoti svorį ir gerai jaustis.
Ar gali arbata trukdyti mesti svorį? Cukrus kenkia, o medus? Kokį greitąjį maistą galite valgyti nekenkdami sau? Ar sveikas maistas gali būti skanus? Kaip nustoti šaldytuve ieškoti laimės? Visi atsakymai, daugybė naudingų praktiškų patarimų ir nesunkūs, sveiki receptai gardžiausiems pusryčiams, pietums ir vakarienei – knygoje „Lieknieji gurmanai. Daug skanaus maisto ir jokio vargo dėl svorio“.
Donata Uchockienė studijavo veterinariją ir verslo vadybą, yra įgijusi du magistro laipsnius ir apgynusi daktaro disertaciją. Yra dirbusi įvairiose srityse: pirminėje gamyboje, moksle, mokyme, paslaugų srityje, tačiau jos veikla visada sukosi žemės ūkio sferoje. Šiuo metu domisi ir rašo apie sveiką mitybą, turi savo verslą.
Martynas Mikelėnas studijavo verslo vadybą ir su tuo susijusius dalykus Lietuvoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Didžiojoje Britanijoje. Per paskutinius studijų metus dirbo italų restorane virėju. Gyvendamas savarankiškai pradėjo vis labiau domėtis maistu ir gaminti. Pradėjęs jausti augantį svorį ir besitraukiančius drabužius, susidomėjo Donatos siūlomais metodais ir pats ėmė gaminti kitokį maistą kitais būdais. Įgytomis žiniomis dalijasi rašydamas tinklaraštį, o dabar ir knygoje „Lieknieji gurmanai“.
Autorius: | Donata Uchockienė, Martynas Mikelėnas |
Leidėjas: | Laisvos valandos |
Išleidimo metai: | 2016 |
Knygos puslapių skaičius: | 180 |
Formatas: | 17x24, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094100758 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti