Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder

-15% su kodu: ENG15
57,61 
Įprasta kaina: 67,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
57,61 
Įprasta kaina: 67,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 67.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Richard N. Hart
Leidėjas: Quinn Press
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 100
ISBN-10: 1443710733
ISBN-13: 9781443710732
Formatas: 216 x 140 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder“