Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction: Physiology to Practice

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food¿based allergies. While highlighting the mechanisms responsible for these biological effects, it also addresses the challenges and opportunities that lactic acid bacteria represent in food safety management. It offers a valuable resource for researchers, graduate students, nutritionists and product developers in the fields of food science and microbiology.

Informacija

Autorius: Arjan Narbad, Wei Chen,
Leidėjas: Springer Nature Singapore
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 320
ISBN-10: 9811315582
ISBN-13: 9789811315589
Formatas: 241 x 160 x 22 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction: Physiology to Practice“

Būtina įvertinti prekę